kirjeenvaihto miten nainen kiihottuu

Miten hersyvä ja rikas suomen kieli onkaan! Raimo Jussila ja Maija Länsimäki ovat nimittäin listanneet lähes seksiin liittyvää sanaa teoksessaan Se siitä: Suomen kielen seksisanakirja. Teos on tosin jo vuodelta Elikkäs, miten saa naisen kiihottumaan? En tarkoita suoraan asiaan menoa koskettelemalla sieltä jne, vaan esim. leffaa katsellessa sellaista huomaamaton. oma kultani kiihottuu eniten kun koskettelen itseäni ja pyllistelen hänen edessään, siitä hän tulee ihan hulluksi!:wink: tietenki myös pelkästää tuhmien kuiskailu vaikka julkisella paikalla ja alasti oleminen ovat varmoja tapoja saada mies kuumaksi. herkkiä kohtia miehessä ovat korvat, kaula ja huulet ja kieli. niiden hellä imeminen, nuoleminen ja .

Kirjeenvaihto miten nainen kiihottuu -

Ota heppi esiin ja heiluttele sitä leffaa katsellessa. Taisi olla joskus viime vuosituhannella. Esim jos mies ottaa kädestä kiinni, tai sivelee sormien väleistä, vähän niinkuin ajatuksissaan tai puolihuolimattomasti telkkaria katsottaessa niin se saattaa olla tosi kiihottavaa ja ihanaa. Yksinkertaiset mutta herkulliset reseptit toimivat. Ei mul oikeestaan muita vinkkejä ole naisien iskemisessä XD. Miehet ovat naisia valmiimpia koviin otteisiin menestyäkseen. Hyvä kirjoitus, mutta Hyvä kirjoitus, mutta kenelle tämä on tarkoitettu?

Kirjeenvaihto miten nainen kiihottuu -

Muistatko sinä "nenäkortit" lapsuudestasi? Järjestä seuraavat numerot suurimmasta pienimpään: It's only fair to share Jos nainen vaikuttaa hyväksyvältä, istu pikku hiljaa lähemmäksi, kunnes reitenne koskettavat toisiaan. Tämän jälkeen voi jo kokeilla suutelua. Naisen suutelun pitäisi kertoa, onko hän kiinnostunut. Moni nainen haluaisi oppia kiihottamaan miestään jollain aivan uudella hekumallisella tavalla. Onneksi Cosmopolitan UK kirjoitti juuri teille naisille suunnatun artikkelin siitä, miten miestä kiihotetaan ja mistä mies itse kiihottuu. Miten hersyvä ja rikas suomen kieli onkaan! Raimo Jussila ja Maija Länsimäki ovat nimittäin listanneet lähes seksiin liittyvää sanaa teoksessaan Se siitä: Suomen kielen seksisanakirja. Teos on tosin jo vuodelta kirjeenvaihto miten nainen kiihottuu

Videos

naisen kiihottuminen

0 thoughts on “Kirjeenvaihto miten nainen kiihottuu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *