Puttanesca-pastasoosi on tunnettu erityisesti Campanian (Napoli) ja Lazion (Roma) alueella. Wikipedian mukaan alueellinen ero näkyy siinä, että Lazion versio on kera anjovisten, ja Campanian ilman. Kuten otsikostakin näkyy, soosin nimi tarkoittaa kirjaimellisesti huoran ilotytön tapaan laitettua kastiketta. Alkuperästä liikkuu montaa . Tervetuloa lukemaan blogiani! Tämä on ensimmäinen blogipostaukseni koskaan. Tai oikeastaan ei, taisi mulla olla jonkin sortin blogi ennen blogien kulta-aikaa. Kun tämä hälinä tästä hälvenee, olen taas aktiivisempi Ilotytön päiväkirjankin suhteen. Pääni on ihan pyörällä, akkuni lopussa sekä blogi jätetty hetkeksi sivuun. Kun miettii mitä kaikkea on tapahtunut pelkän kuukauden aikana, toivon että ymmärrätte syyn, miksi en ole kirjoittanut. Tilanne ei kuitenkaan ole pysyvä. Ask ja Twitter on kuitenkin nyt ladattu .

Ilotytön blogi seksipelit -

Toki seksiä kannattaa harrastaa Sulkiessani oven alkoi huuto uudelleen. Juhani tuo rahaa taloon enemmän kuin tarpeeksi joten meillä ei ole hätää sen kanssa. No, pari viikkoa olisi aikaa harkita, kaipa sillä ajalla jotain päätöksiä syntyy. Tätäpä hän ei enää ymmärtänytkään.

Ilotytön blogi seksipelit -

Tämä oli toivepostauksista neljänneksi haluituin. Tekiessäni sivubisnestä myymällä seksiä, en pysty oikein kenellekään puhumaan työstäni. Nyt on keksittävä toinen keino, kun tuosta osa-aikatyöstä ei paljoa palkkaa tule. Sen perusteella en tätä asiaa voi siis päättää. Juhania ehdin näkemään juuri ja juuri hetken aikaa ennen kuin täytyy taas rientää. Suunnitelmissani on muutaman vuoden sisään lopettaa huoraaminen, kunhan ensin saan opiskelut päätökseen tai siihen pisteeseen, että pystyn työskentelemään hyväpalkkaisessa työssä kokoaikaisesti. Blogi. Seksivinkit. Naisen naamalle tuleminen – 7 vinkkiä kasvoille laukeamiseen. Naisen naamalle tuleminen – 7 vinkkiä kasvoille laukeamiseen Seksivinkit. Yllättyisitkö, jos kertoisimme sinulle, että miehet rakastavat tulla naisen naamalle. Tuleminen eli laukeaminen on kaikissa muodoissa tietysti ihanaa – sisälle, rinnoille, perseelle – . Tervetuloa lukemaan blogiani! Tämä on ensimmäinen blogipostaukseni koskaan. Tai oikeastaan ei, taisi mulla olla jonkin sortin blogi ennen blogien kulta-aikaa. Pääsiäinen alkoi munarikkaissa merkeissä. Luonani kävi tänään kaksi asiakasta.

Videos

Pelataan seksialiasta

0 thoughts on “Ilotytön blogi seksipelit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *